Inget klag denne gången

Känner att samvetet gentemot min lilla skara läsare tryter, då jag endast förmedlar arga, ledsna, bittra, hatiska, jobbiga funderingar. Därför gottgör jag detta med att skriva lite om det som är bra oxå.

Jag har världen underbaraste familj.
Älskade sonen som gör mig stolt som mor vareviga sekund som går, som ger mig alla dessa härliga skratt och leenden, som kramas och säger "jag älskar dig mamma", som vill ha puss-pip och kram innan jag går och som alltid hittar på nåt bus. En kärlek större än universum är vad jag känner för Dig Gustaf!

Gustafs pappa, min stora starka karl, som aldrig klagar på nåt- inte ens när mitt humör är som värst, som alltid har så bra svar på mina kluriga tankar, som tar ner mig på jorden när jag svävar iväg, som ger mig anledning att vara glad över livet och som alltid finns där fast han är borta om veckorna. Ljuvligt!

Sen har jag massvis med andra familjemedlemmar som är-och alltid kommer att vara- mitt allt. Nämner ingen så glömmer jag ingen, men de är alla i rummet näst närmast mitt hjärta!!

Att det för övrigt går gött nu kan nog inte heller undvikas att skrivas en rad, eller hundra om. Jag fick bidrag till studielitteratur, vilket underlättar enormt för mig, framför allt när det gäller julklappar osv.

Jag fick besked om att golvet blir klart innan jul, vilket innebär att jag kanske, kanske, med lite extra slit och släp, får till rummen helt innan jul oxå... Lovar inte för mkt...

Jag klarar skolan utan bekymmer igen, vilket känns fantastiskt. Har fått lite pepp igen och tror nog att det sista året kommer att rusa iväg.

Har snart gjort undan det jag lovat att jag ska göra till alla, innan jul oxå... Vilket för mig är ovanligt, då jag oftast lovar och lovar, och sen drar det ut på tiden tills jag nästan glömt bort... Dock inte min mening riktigt, de bara blir så när jag har allt annat uppe i huvvet. Hoppas Ni har överseende med mig och just det karaktärsdraget ;)

Idag strålar solen, det är kallt och rimfrost i gräset. Underbara, ljuvliga höst! Jag ska nog köpa en trisslott idag. Det verkar vara upplagt för det.
Ska kanske inte nämna min misstänksamhet mot allt gott som händer. Då jag anar oråd. Det lämnar jag åt mig själv!!

Kram och Tjingeling

RSS 2.0